PING je ostvario Oracle Partner Network Specijalizacije za Oracle Database 11g Performance Tuning i Oracle Database 12c.

Objavljeno:  12.05.2015
Objavljeno:  12.05.2015

Oracle je prepoznao PING-ovu ekspertizu u pružanju rješenja i usluga u području i na temelju Oracle Database 11g Performance Tuning i Oracle Database 12c.

12. Maj 2015 - PING, preduzeće za računarski i informatički inžinjering i Oracle GOLD Partner, je postigao OPN specijalizirani status za Oracle Database 11g Performance Tuning i Oracle Database 12c.

Da bi se postigao specijalizirani status, Oracle partneri moraju zadovoljiti strogi skup zahtjeva koji se temelje na potrebama i prioritetima kupaca i partnerske zajednice. Postizanjem specijaliziranog statusa, PING je prepoznat od strane Oracle po svojoj stručnosti u pružanju usluga vezanih za Oracle Database 11g Performance Tuning i Oracle Database 12c i to kroz stručnost, ostvarene poslovne rezultate i dokazane uspjehe u radu.

Naša namjera je ostvarena prvenstveno potrebom da ozvaničimo ovim Oracle partnerskim specijalizacijskim statusima posjedovanje bogatog tehničkog iskustva i posvećenost stalnom procesu omogućavanja našim korisnicima da upravljaju management servisima vezanim za Oracle tehnologiju i Oracle rješenja. Ovakvo usmjerenje nas izdvaja na tržištu dajući nam prepoznatljivu oznaku stručnosti ovjerene dokazanom ekspertizom.“rekao je Omer Jerlagić, voditelj Odjela za sistemsku integraciju, PING d.o.o. Sarajevo

O Oracle partner mreži (OPN)

Oracle Partner Network (OPN) Specialized je posljednja verzija Oracle partnerskog programa koja pruža partnerima alate za jednostavniji i bolji razvoj, isporuku i implementaciju Oracle rješenja. OPN specijalizacije pružaju resurse za obuku i podršku specijaliziranih znanja o Oracle proizvodima i rješenjima te se razvio sa ciljem prepoznavanja Oracle-ovog rastućeg proizvodnog portfolija, baze partnera i poslovnih prilika. Posljednje poboljšanje OPN-a jeste činjenica da se partneri mogu diferencirati po osnovu specijaliziranosti. Specijalizacije se postižu kroz razvoj kompetencija, poslovne rezultate, ekspertizu i dokazane uspjehe u radu. Da biste saznali više posjetite  www.oracle.com.

Zaštitni znakovi

Oracle i Java registrirani su zaštitni znaci kompanije Oracle i/ili njezinih podružnica.